چرا مکالمه ضبط شده و پیامک دلیل محسوب نمیشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۹۲ #36615721

چطور برای شکایت این مدارک صدای ضبط شده و پیامک دلیل محسوب میشود، طرف رو همجوره میارنش دادگاه،ولی وقتی که طرف میخواد ثابت کنه که بیگناه هستش، با همین مدارک میگین صرفا صدای ضبط شده و پیامک دلیل محسوب نخواهد شد،یعنی چی واقعا؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه بین شاکی و مشتکی عنه در این خصوص تفاوتی قائل نمی شود
و در هر صورت تنها به عنوان اما ره آن ها را بررسی می کند

و صرف اینکه به استناد پیامک جلب به دادرسی می کند دلیل نیست که ادعاهایشان را کاملا پذیرفته دادسرا در هر صورت وظیفه پیشگیری و پیگیری جرم را دارد

لذا شما بهتر است دلایل محکمه پسند ارائه دهید و از طرف مقابلتان هم نگران نباشید اگر دلایلشان کافی نباشد حکم به نفعشان ثابت نمی شود

این موارد اماره برای کمک به علم قاضی است و دلیل نمیباشد و اگر طرف مقابل هم چنین مدارکی دارد آن هم اماره است نه دلیل ، بهتر است وکیل اخذ کنید .

پیامک در قالب سند قرارمی گیرد و درمحاکم مورد قبول واقع می گردد . صدای ضبط شده صرفنظر ازاینکه جرم است به لحاظ اینکه احتمال تقلید صدا وجود دارد به عنوان دلیل و اقناع قاضی محسوب نمی گردد

سلام طبق قانون صدای ضبط شده فیلم عکس و مواردی از این قبیل جزو ادله اثبات دعوا محسوب نمی شود و فقط به عنوان اماره قضایی به علم قاضی کمک می‌کند و در نهایت قاضی در مورد آن اظهار نظر میکند.

چون ادله در قانون احصا شده است. صدای ضبط شده و پیامک اماره هستند نه دلیل

سلام صدای ضبط شده و پیامک و اسکرین شات و مواردی از این دست به عنوان ادله اثبات دعوی نیستند . اعتبارشان فقط در حد اماره است که شاید بتواند برای قاضی علم ایجاد کند .

در هر دو صورت له و علیه موارد یاد شده میتواند له عنوان اماره و قرینه به علم قاضی کمک نماید.