اسکرین شات گرفته باشد قابل پیگیری و اثبات شدن است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۷ #36536952

اگر مرد یا زن رابطه دوستی از طریق واتساپ و تلگرام با شخص دیگری داشته باشد و همسرش یک پیام عاشقانه و احساسی در تلفن او دیده باشد و اسکرین شات گرفته باشد قابل پیگیری و اثبات شدن است؟ ب ظن اینکه ممکن است حرفای مبتذل هم ردو بدل شده باشد ایا این اسکرین شات دلیل کافی برای پیگیری چتها و تماسها از طریق قاضی وجود دارد؟
اگر همسر چتها و اکانت خود را در هر دو برنامه دیلیت کرده باشد چطور؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به شرط انتساب قابل پیگیری است .

در صورت احراز انتساب قابل پیگیری است ولو اکانت خود را حذف کرده باشد.

با سلام این ها یک قرینه محسوب میشود و در کنار دلایل موجب صدور حکم خواهد شد (مقام قضایی دستور تحقیق به پلیس فتا نیز میدهد)