تو روند پرونده نوشته مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم، الان باید چه کاری انجام بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۲ #36296735

سلام و عرض ادب خدمت وکلای بزرگوار و مجرب بنیاد وکلا
بنده خانومم در دادگاه بدوی و تجدید نظر بصورت قطعی محکوم به الزام به تمکین شده بود بنده درخواست اجرای حکم دادم و پرونده به اجرای احکام خانواده فرستاده شد در جواب خانومم لایحه ای نوشته بود مبنی بر اینکه با معرفی منزل و لوازم منزل آمادگی دارد تمکین کند و به منزل باز گردد بنده هم از طریق دفاتر خدمات قضایی جوابیه دادم که منزل و لوازم آماده هست هر موقع خواستین تشریف بیاورین، الان دو ماه از این ماجرا گذشته نه خانومم تشریف آورده نه برای من پیامک‌یا گواهی ناشزگی خانم صادر شده، فقط تو سامانه در قسمت روند پرونده خوندم که پرونده در اجرای احکام به دلیل اجرای حکم مختومه شده، البته من میدونستم خانم تمکین نمیکنه و الکی لایحه زده ، الان باید چه اقدامی انجام بدهم آیا گواهی ناشزگی خانومم یا رایی باید صادر بشه ، یا همین روال اختتام پرونده بوده و نفقه دیگه بهش تعلق نمیگیره؟ این گواهی ناشزگی رو به بنده اجرای احکام دادگاه نخواهد داد یا روال کار به چه شکلیه؟
سپاسگزارم از زحمات وکلای بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایدبه اجرای احکام مراجعه نمایددرصورت داشتن حکم نشوزاجازه ازدواج مجددازدادگاه نمایبد

بتا توجه به مراتب فوق و تهیه صورتجلسه عدم حضور می توانید نسبت به اخذ گواهی اقدام نمایید

سلام تشریف ببرید اجرای احکام پیگیری کنید البته رایی صادر نمیشه دیگه ولی نفقه به ایشان تعلق نمیگیره و همچنین شما از دادگاه میتونید مجوز ازدواج مجدد دریافت کنید

اگر دادنامه قطعی صادر شده و پرونده به اجرای احکام رفته، نفقه گذشته ب ایشان تعلق نمی‌گیرد. راجع به نفقه آینده چون هنوز موعد نرسیده و در طول زمان جاری هست مجدد باید نشوز ثابت بشه

سلام حضورا به اجرای اجکام مراجعه و مراتب را اعلام کنید پس از بررسی گواهی صادر خواهد شد