چه جور میتونم الان استعلام بگیرم که هنوز برام سو پیشینه ای هست یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #36238883

من دو سال پیش که شوهرم میخواست شرکتی تاسیس کنه و میخواست منو رئیس شرکت کنه متوجه شدم که سو پیشینه برام ثبت شده و یه مرد شریفی بهم کمک کرد که شوهرم متوجه نشه که اینجور شده و بهم گفت هر جایی خواستن ازت اثر انگشت بگیرن این سو پیشینه برات میاد و برات مشکل ساز میشه حتی هنوز مدرک دانشگاهمم به خاطر همین موضوع نرفتم بگیرم الانم که میخوام مدرک هنر بگیرم و گالری بزنم باز دچار مشکل شدم پس چه جور این سو پیشینه رو باطل کنم؟
خودمم نمیتونم برم اون شهر و به کسی هم‌ نمیتونم بگم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا باید جرم ارتکابی بیان شود تا بررسی گردد آیا سوءپیشنیه همچنان به قوت خود باقی است، یا از بین رفته و یا جهت رفع اثر شدن چه اقدامی باید صورت گیرد.

گرفتن مدرک دانشگاه نیاز به سوپیشینه ندارد و هیچ دانشگاهی جهت تحصیل و یا فارغ التحصیلی ازشما سوپیشینه نمی خواهد و متاسفانه سوپیشینه تا ۷۰سال اسناد آن نگهداری وضبط میگردد وپس از آن از بین میرود لذا تنها نکته مهم این است که محکومیت شما مؤثر نبوده و میتوانید گواهی عدم سوپیشینه را بگیرید