امکان اثبات زنا از طریق پیامک و چت در پیامرسان ها هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷,۸۶۱ #36236175

با سلام خدمت شما عزیزان
می خواستم بدونم آیا امکان اثبات زنا مرد مجرد با خانم شوهرداری از طریق پیامک ها یا چت های رد و بدل شده در صورتی که در متن پیام ها به رابطه ی جنسی آن ها اشاره شده باشد وجود دارد یا خیر؟
نکته این که:
۱ - از این رابطه حدود ۹ ماه گذشته باشد و طرفین هیچگونه رابطه ای دیگر نداشته باشند. (در دل خودشان از گناه خودشان توبه کرده باشند.)
۲ - حساب های کاربری پیامرسان ها حذف شده باشد.
۲ - تصویر یا عکسی از پیام های رد و بدل شده در پیامک ها و چت ها وجود نداشته باشد.
۳ - هیچ فیلم یا عکسی از طرفین وجود نداشته باشد.
۴ - هیچ شاهدی وجود نداشته باشد.
حالت بد بینانه:
سوال مهم دیگری که در همین راستا دارم این است که فرض کنیم پیامک ها و چت هایی که در آن ها به رابطه ی جنسی آن ها مستقیما اشاره شده است به هر طریقی بازیابی شود و یک از طرفین مثلا خانم هم ۴ بار به زنا اعتراف کند. به فرض اینکه تنها سند همین پیام ها و اعتراف خانم باشد.
درصورتی که پسر زیر بار پیام ها برود ولی زیر بار رابطه ی جنسی تحت هیچ شرایطی نرود آیا با توجه به اینکه شاهدی وجود ندارد و اسناد همان هایست که ذکر شد، باز زنا کار است؟ در نهایت چه اتفاقی می افتد؟
ببخشید سوال طولانی شد. جوابش خیلی مهمه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان اثبات زنا وجود ندارد

خیر امکان اثبات زنا با این موارد وجود ندارد.

خیر زنا اثبات نمی گردد ..

با درود اثبات زنا دشوار است، امکان اثبات رابطه نامشروع وجود دارد

با سلام زنا ثابت نمی گردد

با سلام . اگر چتهای صورت گرفته در شبکه های اجتماعی و یا محتوای ایمیلها ریکاوری (بازگردانده) شوند بدوا می توان انها را به عنوان اماره (نشانه) تلقی نمود ولی اگر در پلیس فتا ثبت و ضبط شوند و پلیس فتا آنها را تایید نماید به عنوان ادله الکترونیکی می توانند در دادگاه مورد استناد قرار گیرند و البته بنا به وضعیت و محتوای پیامها، آثار مختلف حقوقی را داشته باشند.

حتی با وجود شهادت ۴ نفر حکم به زنا معمولا نمیدهند اما رابطه نامشروع امکان دارد.