جرم افترا برای خانه فساد چی هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۳ #36190313

با سلام
جرم افترا برای دزدی. و جعل مهر چقدر هست برای این شکایتها باید جدا جدا شکایت کرد یا همشون رو میشه تو یک شکواییه مطرح کنم.ممنون

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متناسب با عمل ارتکابی مجازات قابل تغییر است.
همه ی ادعا هارا میتوان در قالب یک شکایت تنظیم نمود

"با سلام"
شکایت افتراء تقدیم نموده و کلیه موارد را ذکر کنید

سلام
در یک شکواییه موارد فوق را با عنوان افترا مطرح نمایید .
ماده ۶۹۷ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی در این زمینه می‌گوید: «هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را صریحا نسبت دهد یا آنها را منتشر کند که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت کند، جز در مواردی که موجب حد است، به یک ماه تا یک سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق یا یکی از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد.»

با سلام
جرم افترا عبارتست از انتساب امری مجرمانه و یا انتشار جرم انتسابی به یکی از طرق قانونی و امثال آن .
مجازات افترا علاوه بر اعاده حیثیت در صورت امکان ، افترا کننده باید به حبس از دو ماه تا دو سال و یا شلاق تا ۷۴ ضربه محکوم شود .
شما با شکایت علیه فرد صرفا در یک شکواییه با اشاره به همه موارد اعاده حیثیت نمایید و از طریق دادسرا اقامه دعوی نمایید .

سلام وقت بخیر
متناسب با عمل ارتکابی مجازات قابل تغییر است.
همه ی ادعا هارا میتوان در قالب یک شکایت تنظیم نمود