به همکارم پیام دادم و سراغ آن دختر خانم گرفتم و ایشان گفتن که به جرم ایجاد مزاحمت از من شکایت میکند؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۳ #36165856

سلام همکار سابق من یک دختر خانمی را برای ازدواج معرفی کرد و آن دختر خانم حدود ۲۰ میلیون تومن من بهش پول قرض دادم و بعد از دو ماه که ارتباطی با این دختر خانم نداشتم و پیگیر پولم بودم به همکارم پیام دادم و سراغ آن دختر خانم گرفتم و ایشان گفتن که به جرم ایجاد مزاحمت از من شکایت میکند و با توجه به موقعیت شغلی شوهرم رابطه و ضابطه زیاد دارد و به این واسطه من را به اداره اطلاعات می برند

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام پرسش شما مبهم است
لیکن شما میتوانی دادخواستی به خواسته مطالبه وجه پرداختی و خسارات تاخیر تادیه و دادرسی به طرفیت آن دختر خانم از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم دادگاههای عمومی حقوقی نمایی رسیدگی و تحقیقات در خصوص اتهام ایجاد مزاحمت در صلاحیت وزارت اطلاعات نمی باشد

با سلام
ایجاد مزاحمت میبایست با دلیل و مدرک و مضمون مزاحمت باشد،همین پیامی که به جرم تهدید علیه شما توسط ایشان ارسال شده است را میتوانید شکایت به تهدید علیه خوشدان نمایید و نیز در جلسه دادرسی اعلام نمایید که پول را به واسطه ایشان به دوستشان پرداخت کرده اید.