تهدید کردن که از طریق چند آشنا در دادگستری از من پنهان طلاق خانومم را میگیرند، میتوانند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۶ #36157737

باسلام خانواده همسرم یعنی پدر و مادر زنم چند روز پیش تهدید کردن که از طریق چند آشنا در دادگستری از من پنهان طلاق خانومم را میگیرند.
آیا همچین کاری از طریق آشناهاشون امکان پذیر هست؟ ما ۳ ساله نامزد هستیم خانواده هر دومون ساکن یک شهر هستند یعنی چند خیابان با هم فاصله داریم شغل بنده هم تو همین شهر هست؟
اگه طلاق غیابی بگیرن من چحوری میتونم اثبات کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت اطلاع از اوضاع و احوال به طور دقیق در سامانه ثنا ثبت نام کنید که به مشکل نخورید.ضمنا به حرف های عامیانه توجه نکید

با تقدیم دادخواست از ناحیه زوجه به دادرسی دعوت میگردید مگر آدرس غیر واقعی اعلام نمایند که بهتر است در سامانه ثنا ثبت نام نمایید

در صورت درخواست طلاق از سوی زوجه ، مراتب به زوج ابلاغ شده و بدون اخذ توضیح و نظر وی ، صدور حکم طلاق میسر نیست .

سلام
در صورتی که دوام زندگی زناشویی موجب عسر و حرج زوجه شود، زوجه می تواند از این بابت درخواست طلاق داشته باشد و در صورت اثبات آن دادگاه زوج را اجبار به طلاق می کند. و در صورتی که اجبار شوهر ممکن نباشد زن به اذن دادگاه طلاق داده می شود