با شکایت علیه بنده به جرم کلاهبرداری، امکان خروج کشور دارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۴ #36136937

سلام. چندین شکایت به جرم کلاهبرداری از بنده شده که چند تا رای بر بیگناهی و منع تعقیب دادن. و چنتا دیگه بازپرس احضاریه میدن که اگه نیای جلب میشی.حالا خواستم بدونم قبل حکم قطعی و اخر دادگاه میتونن ممنوع خروجم کنن یا نه. اگه ممنوع باشم تو فرودگاه دستگیر میشم یا میگن ممنوعی برگرد برو خونت. یا از کجا بفهمم بدون دردسر که ممنوعم یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی دلسوزانه کنید.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.بله قبل از صدور حکم قطعی برای جلوگیری از فرار متهم و به صلاحدید بازپرس ممکنه قرار ممنوع الخروجی شما را صادر کنند. برای پیگیری این موضوع شخص شما فقط می تواند به اداره گذرنامه مراجعه و از ممنوع الخروجی خود مطمئن شود.