آیا نرخ دیات در سال دیگه افزایش خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۵ #36133745

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده در سال ۱۳۹۷ تصادف کرده و بیمه هنوز خسارت را پرداخت نکرده است.
و به گفته کارمند بیمه به احتمال زیاد پرداخت خسارت در سال ۱۳۹۹ صورت خواهد گرفت.
سوال اینجانب این هست که ایا نرخ دیات در سال دیگه افزایش خواهد داشت؟ صبر کردن و عدم درخواست علی‌الحساب به نفع بنده خواهد بود؟
امکان کم شدن مقدار دیه وجود دارد؟
مقدار اسیب ۱۷۲ درصد بوده
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله نرخ دیه افزایش خواهد یافت وپرداخت بر اساس نرخ دیه در سال پرداخت می باشد اما اگر پرونده شما به مرحله اجرا رسیده وخود اقدام به دریافت دیه نکنید بیمه دیه را به صندوق دادگاه واریز می کند..خصوصا در دیه های علی الحساب که برخی بیمه ها مبنای دیه را سال تصادف در نظر می گیرند و موضوع قابل پیگیری می باشد