استعلام دارایی متوفی را تقاضا داریم، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۱۷ #35966750

سلام
پدربزرگم سال ۱۳۲۸ فوت نموده است و عموی بزرگم به واسطه وکالت عمه بزرگم از طرف پدرم که آن زمان طفل صغیر بوده وکالت دریافت کرده است و در آن زمان پدر بزرگم قطعه زمینی داشته است که متراژ دقیق آن را آگاه نیستیم و حدودا در سال ۴۲ عموی بزرگم زمینی کنار زمین پدری خریداری می کند در حال حاضر برای ما جای شک وجود دارد که از طریق وکالت قسمتی از زمین را به نام خود کرده یا واقعا زمین را از شخص دیگری خریداری نموده است. با مراجعه به دادگاه یک نسخه از برگه انحصار وراثت که در سال ۱۳۳۰ صادر شده است را دریافت کرده ایم و برای دریافت استعلام املاک پدربزرگم که چقدر بوده و الان چه مقدار باقی مانده با مراجعه به سازمان ثبت و اسناد و املاک درخواست این موضوع را نمودیم که اعلام کردند باید از دادگاه دستور بگیرید اما نمی دانیم:
۱- موضوع درخواست باید چه باشد؟
۲- به کدام دادگاه یا شورا باید مراجعه شود؟
چون بعد از مشخص شدن این ۲ مورد که آیا اموالی است ما فقط می خواهیم سهم خودمان را از ارث طلب کنیم و نمی خواهیم درگیر کل فامیل بشویم لازم به ذکر است از فرزندان آن مرحوم فقط پدر اینجانب در قید حیات می باشد.
با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر ترکه متوفی یعنی پدربزرگ شما تقسیم شده که دیگر امکان تقسیم مجدد نیست اما اگر تقسیم نشده و اموالی همچنان به نام ایشان می باشد با مراجعه به شورای حل اختلاف و تقدیم گواهی انحصار وارثت و گواهی فوت و اسناد و مدارک املاک و اموال تقاضای تقسیم ترکه کنید.