آیا حکمم نصف میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۶ #35952561

بنده به جرم حمل و نگهداری ۷۹ کیلوگرم تریاک محکوم هستم و حکمم این هست ۸ سال حبس تعزیری و ۴۸ میلیون تومان جریمه نقدی و ۷۴ ضربه شلاق و مدت ۳۸ روز حبس بودم و با توجه به اینکه طبق قانون جدید در مورد مواد مخدر میخواستم ببینم ایا حکمم نصف میشود؟؟؟ و این در مورد جریمه هم هست یا خیر؟؟؟ و این عفو اخیر که رهبر معظم انقلاب بمناسبت عید غدیر دادند شامل من هم میشه

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
برای این امر ( تخفیف ) بایستی دارای شرایط خاصی باشید که عدم داشتن سابقه کیفری یکی از این شروط میباشد

سلام میتوانید دادخواست تخفیف مجازات را ارائه داده و در صورتیکه قبلا سابقه کیفری نداشته باشید بستگی به نظر قاضی به مجازات شما تخفیف خواهند داد. در ضمن عفو رهبری شامل جرائم غیر عمد می باشد.