پیامک فحاشی از طریق تلفن چه عواقبی برایم دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۰ #35924089

سلام خسته نباشید
من چند روز پیش بخاطر طلبی که از یه نفر دارم و نزدیک یک سال است من رو سرکار می‌گذارد، بعد اینکه چند بار مکرر زنگ زدم و طرف اشغال یا خاموش می‌کرد عصبی شدم و چند پیام فحش ناموسی برای وی ارسال کردم، حالا بلد چند روز از بنده بعنوان فحاشی ناموسی و تهدید و این چیزا شکایت کرده، نهایت حکمی که می‌تواند برای من بگیرد چیه و چقدر طول میکشه؟ و اینکه این شامل سوءپیشینه محسوب می‌شود؟ یا بنده چطور می‌توان از خودم دفاع کنم که این آقا بنده رو بشدت عصبی کرده؟
با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در هر حال شما به مجازات توهین محکوم می شوید و منطقا نباید چنین کاری میکردید

سلام دوست عزیز، بله در صورتی که اثبات شود شما این عمل مجرمانه رو انجام داده اید از نظر مجازات هم زندان و هم شلاق می‌تواند در پی داشته باشد و در صورت عدم سابقه زندان تعلیق ولیکن فحاشی حق الناس هست و قطعا شلاق خواهد داشت متاسفانه ای کاش خودتون رو کنترل می‌کردید