نه خبری از زمین هست و نه پول من چون مدرکی از این آقا ندارم میتونم از اون خانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #35806714

سلام اواخر سال ۹۳ یکی از آشناها به من پیشنهاد داد بیا تا با هم یه قطعه زمین بخریم و اردیبهشت ماه بفروشیم منم قبول کردم اما چون تو دو تا استان مختلف بودیم هیچ گونه قراردادی با هم نبستیم یه شماره کارت که متعلق به یه خانم غریبه بود داد و گفت پول رو به شماره ایشون واریز کن منم مبلغ ۲۱ میلیون و پانصد واریز کردم اما تا الان نه خبری از زمین هست و نه پول من چون مدرکی از این آقا ندارم میتونم از اون خانم شکایت کنم و از طریق اون به مدرکی علیه شخص واقعی دست پیدا کنم ‌ لطفا راهنمایی کنید چه نوع شکایتی باید بکنم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بالاخره چون مبلغ به حساب این خانم واریز شده شما میتوانید وجه را از خانم مطالبه نمایید و ایشان بایستی اثبات نمایند که مبلغ دریافتی را شخصا برای خود اخذ نموده اند یا به شخص دیگری پرداخت نموده اند در اینصورت مشکل شما نیز حل خواهد شد

با سلام اگر فرد آشنای شما در جرمی مساعدت یا معاونت نکرده باشد و به ایشان اطمینان دارید می توانید جهت تسریع شکایت کلاهبرداری را از صاحب حساب انجام دهید در غیر اینصورت دادخواست مطالبه به طرفیت صاحب حساب