اثبات درگیری و شروع به آدم ربایی چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۶ #35640190

با سلام خدمت شما استادان عزیز،، من چند ماه قبل داخل پارکی بودم که ۳ نفر بهم حمله کردن و مورد ضرب جرح قرار گرفتم و منا بعد از ضرب جرح بلند کردن و حدود ۲۰ متر منا کشوندن که سوار ماشین کنن که با دخالت آدمها تو پارک ناکام موندن، الان من شاکی شدم و ۳ شاهد هم بردم و اقرار کردن پیش قاصی، برگه پزشکی قانون را هم دارم، گزارش مامور هم که اون شب بعد دعوا نوشته هست،، طمنتهی اون دو نفر که ازشون شاکی شدم انکار کردن و یکیشون میگه آرایشگاه بودم و یه شاهد دارم اونم میگه تو خونه بودم و مادرم شاهده و یک وکیل هم گرفتن آیا امکانش هست تبرعه بشن، ممنون میشم جواب بدید، ممنون

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به شهادت شهود و گزارش مامور کلانتری می توانید ادعای خود را اثبات نمایید

اگر بر ادعای خود شهودی دارید به آنها استناد کنید

اگر مدارک شما کامل باشد محکوم خواهند شد ولی بهتر است شما نیز باتوجه به وجود وکیل برای متهمین ، وکیل بگیرید تا حقی از شما ضایع نشود.

باسلام
میتوانید شهود آنها را جرح نمائید ، اعتبار دلایل بستگی به نظر قاضی دارد .

اگر شاهددارین شهودخوددرامعرفی کنید وصورتجلسه ضابطین

درود
ترتیب اثر دادن به دلایل شما و آنها بستگی به نظر و علم قاضی دارد.

با درود
اگر شهود دارید به شهود استناد نمایید، ما که از جزئیات پرونده بی خبریم شاید با شرایطی یکی دو یا هرسه تبرئه شوند، بهتر است شما نیز وکیل دادگستری اختیار نمایید اگر خود متخصص هستید که چه بهتر.