از من کلاهبرداری تلفنی شده است، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۵۳ #35504581

سلام وقت بخیر
حدود یه هفته پیش یه پیامک اومد که نوشته بود جهت ثبت نام و دریافت کارت تماس بگیرید منم فکر کردم کارت سوخت رو میگه، بلافاصله تماس گرفتم یه خانوم برداشت و گفت از کدوم استان تماس گرفتید گفتم زنجان بعد گفتن که شما بعلت خوش حسابی از سوی اپراتور ایرانسل برنده شدید (منم تقریبا دو روز پیش پرداختش کرده بودم ) بعد گفتن که برای ورود به قرعه کشی اصلی که ۵ نفر هستن با ۵ جایزه باید یه خرید از اسپانسر ایرانسل بکنین که میشه ۴۹۹ هزار تومان، اولش شک کردم گفتم چجوری اعتماد کنم گفتن که اولا از یه شماره ثابت باهات تماس میگیریم دوما از طریق شماره پیگیری خرید میتونید بعدا استعلام کنید، منم متاسفانه با ساده لوحی پولو پرداخت کردم گفتن که برا جایزه فردا تماس بگیر که به فردا نرسید رفتم گوگل سرچ کردم دیدم که کلاهبرداریه زنگ زدم جواب ندادن بعد دو روز یه نفر تماس گرفت که آدرس بدین محصول خرید شده به خونتون ارسال بشه پرسیدم کی فرستاده گفتن من نمیدونم بعد یکم سر کله زدن سر این موضوع گفت که آقای منصوری فرستادن از یه لوازم خونگی که هر چه اصرار کردم نگفتن کدوم لوازم خونگی، شمارشو ازش گرفتم ولی خاموش بود الانم یه اسمو یه شماره کارت دارم از امیر رجبی بانک پاسارگاد، خرید پستی هم فعلا نیومده که طبیعیه چون چند روزی بیشتر از ارسالش نگذشته.
لطفا کمکم کنین که من باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید به پلیس فتا مراجعه کنید اما به به نظر می رسد مانور متقلبانه ای صورت نگرفته و شما با میل خود پول را واریز کرده اید .

شما باید از طریق دادسرای محل وقوع جرم پیگیری کنید

ازطریق دادسرا شکایت کنید

به پلیس فتا شهر خود مراجعه و شکایت خود را ذر آنجا مطرح‌کنید