اگر ممکنه سوء استفاده بشه من برای پیشگیری چیکار میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۷ #35501898

سلام و خسته نباشید،
اگه من عکس سلفیه من با کارت ملیه خود رو دادم به یه سایتی برای احراز هویت الان دلهره دارم که ایا ممکنه ازش سوء استفاده بشه یا نه؟ اگه ممکنه سوء استفاده بشه من برای پیشگیری چیکار میتونم بکنم؟ به پلیس فنا یا جایی باید مراجعه کنم؟
خاهش میکنم راهنماییم کنین
خیلی ممنون از شما

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر صرف عکس خودتان و عکس کارت ملی مشکلی ایجاد نمیکنه اما در صورت خواستن مدارک دیگر موضوع را به اطلاع پلیس فتا برسانید