آیا این رضایت برای هر دو پرونده کفایت میکند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۶۲ #35494869

با سلام. خدمت وکلای محترم بنده در سال ۹۸ یه رضایت بدون قید و شرط از یه بنده خدایی در کلانتری بابت موضوع یک خودرو و پلاک خودرو از جنبه حقوقی و کیفری گرفتم که هر دو پرونده در جریان بود حقوقی در شورای حل اختلاف کیفری در دادگاه آیا این رضایت برا هر دو پرونده کیفایت میکند هر دو هم موضوع یه ماشین و یه پلاک بوده ممنون از راهنمایت

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور: از نظر رویه قضایی هم قاضی دادگاه کیفری یا بازپرس یا دادیار باید رضایت زرا بپذیرند و در پرونده با دستور ایشان ثبت ئدر پرونده گردد همچجنین در دادگاه حقوقی لذا قضات معمولا شخص که بایذ رضایت بدهد را همراه رضایت نامه میخواهند .و در صورت عدم حضور رضایت نامه را نمیپذیرند مگر آنکه قضات محترم به کلانتری ها اخذ رضایت را تنفیذ کرده باشند. لذا اگر بدون حضور شاکی رضایت نامه ایی اخذ میکنید حتما در دفاتر اسناد رسمی باشد تا از جانب شاکی عدولی صورت نگیرد و قضات محترم نیز به راحتی در پرونده آنرا ثبت کنند

برای کیفری کفایت میکند.ولی حقوقی یا باید رسمی باشد در غیر اینصورت باید در دادگاه رضایت را تایید نماید.

با سلام
اگر هر دو مورد در باره یک موضوع بوده مانعی نخواهد داشت و یا اگر رضایت کلی به هر پرونده مفتوحه د اده باشد که باز مانعی نیست
اما بایستی این رضایت نامه را در پرونده های مفتوحه قرار دهد تا پرونده مختومه گردد

سلام.
رضایت برای پرونده کیفری کفایت می کند .
اما برای پرونده حقوقی :باید خودتان رضایت نامه را به شورا ببرید اما ممکن است چون رضایت نامه رسمی نیست برای رضایت حضور شخص را لازم بدانند

از موارد تخفیف میباشد

جنبه عمومی جرم در پرونده کیفری باقی می ماند و البته از موارد تخفیف مجازات است.
اگر کیفری جنبه ی عمومی نداشته باشد که هیچ،
جنبه حقوقی هم در صورت مطلق بودن رضایت باید مورد قبول دادگاه قرار گیرد و بستگی به موضوع و محتویات پرونده حقوقی دارد.

سلام. برای کیفری کفایت می کنه برای حقوقی رضایت را ببرید اگر قبول کردند که خوبه ولی اگر نکردند خواهان باید بره دعواشو پس بگیریه یا اگر حکم صادر شده، برای اجرا نرود.