اثبات دعوا بدون شاهد امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۲ #35419890

باسلام من وداداشم هر کدوم تو ماشین خودمون میرفتیم به همراه خانواده به عروسی تو اتوبان با یک خانم و اقا که اونا هم تو ماشین خودشون بودن از پشت زد به ماشین ما و پیاده شدیم کار به دعوا کشید الان اون خانم و اقا از ما شکایت کرده ایا میتونه ثابت کنه شاهدی هم اصلا نبوده در میان از روی پلاک شکایت کرده

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانند با قسم اثبات نمایند بهتر است رضایت ایشان را جلب نمایید .

بدون هیچ دلیل اثبات نمی‌شود. مگر اینکه دلایل دیگری ارائه داده باشند.

بله شهادت شهود یکی از دلایل است . اگر دوربین جاده ای موجود باشد با استعلام قابل پیگیری است. و به علم قاضی در رسیدگی کمک میکند .

عنوان شکایت را نفرموده اید تا بشود اظهار نظر کرد که شکایت از جنبه ضرب و جرح عمدی بوده یا از باب ایراد خسارت
لطفا عنوان را دقیق اعلام نمایید تا دقیق تر بشود اظهار نظر نمود

سلام
از طرق دیگر شاید شکایت اثبات شود.
شهود، اقرار و یا علم قاضی