همسر من ازم به اتهام ضرب و شتم شکایت کرده آیا در صورت عدم ارائه دلایل محکمه پسند میتوانم اعاده حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۲۹۹ #3541

دیروز در مورد شکایت همسرم سوال کرده بودم و در جواب گقته بودین که باید شاهد و گواهی پزشکی قانونی داشته باشن
آیا در صورت عدم موارد فوق میتونم به خاطر اینکه به من تهمت زده اند اعاده حیثیت کنم؟
واقعا آبروی منو خانوادمو بردن هر روز با یه مامور کلانتری به یه بهانه جدید دم در خونمونن
ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که همسر شما نتواند ادعای خود را اثبات نماید می توانید اعاده حیثیت نمایید

با سلام
در صورتی که همسر شما نتواند ادعای خود را اثبات نماید می توانید اعاده حیثیت نمایید ولی با توجه به اینکه از طریق قانونی اقامه دعوا نموده است ممکن است به نتیجه خاصی منتهی نشود.
موفق باشید