همسر اون مرد میتونه به خاطر ارتباط تلفنی و قرار ها قبل از صیغه داشتن شکایت کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۸ #35394057

اگر زن مطلقه ای با مرد زن دار ارتباط تلفنی داشته باشند و بعد از دو هفته ارتباط های قرار شخصی و بدون زنا سیغه محرمیت بخونن همسر اون مرد میتونه به خاطر ارتباط تلفنی و قرار هایی که اون خانم و آقا قبل از سیغه داشتن شکایت کنه؟ یا مجازاتی داره؟ البته اون آقا و خانم مطلقه قبل از این جریان سیغه بودن و هنوز دو ماه عده ی انها تمام نشده بود

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر کلمات نامتعارف و عاشقانه رد و بدل شده باشد از مصادیق رابطه نامشروع است.

خیر . صرف هرگونه مکالمه یا رابطه را نمیتوان نامشروع نامید و برای اثبات ارتباط نامشروع باید فقدان اصول اخلاقی و شرعی در نوع روابط را ثابت نمود .