این پول تا چند وقت باید تو صندوق بماند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۶ #35344736

سلام یکی از اقوام فوت کرده است و از متوفی فقط یک دختر عمو در ایران است .
متوفی فرزند ندارد ولی خواهرزاده و برادر زاده دارد که خارج ایران هستند و ایران نمی ایند .
این دختر عمو رفته شورا حل اختلاف برای انحصار وراثت شورا گفته باید پول بذاری برای اطمینان و انحصار وراثت باید پول بریزی صندوق دادگستری .
۱ .این پول تا چند وقت باید تو صندوق بماند ؟ چه مقدار باید بریزد
۲.کل ارث را این دختر عمو میبرد ؟ چون متوفی نه پدر دارد نه مادر دارد نه فرزند فقط خواهرزاده برادر زاده خارج ایران داره

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
چنین موردی امکان ندارد در ارث وجود هر طبقه حاجب و مانع سایر طبقات میباشد در صورت وجود خواهر زاده و برادر زاده دختر عمو ارث نمیبرد