میزان موفقیت بنده برای احقاق حق خود و تغییر تاریخ تولد موجود در شناسنامه خودم به سال ۱۳۷۶ چقدر می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۸ #35340034

با عرض سلام و خسته نباشید،
تاریخ تولد بنده در شناسنامه خودم ۱۳۷۱، در شناسنامه مادرم ۱۳۷۳ و در شناسنامه پدرم ۱۳۷۶ قید شده است، در حالی که تاریخ تولد واقعی بنده ۱۳۷۶ می باشد، با در نظر گرفتن اینکه علت این اختلافات در تاریخ تولد سهل انگاری مامور ثبت احوال بوده، میزان موفقیت بنده برای احقاق حق خود و تغییر تاریخ تولد موجود در شناسنامه خودم به سال ۱۳۷۶ چقدر می باشد؟ چون بیش از یک بار امکان اقدام برای این امر وجود ندارد.

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد

سلام
در صوئرتیمکه بتوانید ادله ی کافی در این خصوص ارائه نمایید بنظر مشکلی در این مورد وجود نخواهد داشت.

با سلام
بعلت ضد و نقیض بودن تاریخ در سه شناسنامه موفقیت شما بسیار بالاست، شما میتوانید با معرفی شهود در دادگاه به خواسته خویش دست یابید

وقت بخیر؛ امکان تغیر سن وجود دارد و به کارشناس مربوطه جهت معاینه دندان و استخوان ها ارجاع می شود و همچنین میتوانید به دلایل دیگری استناد نمایید.

در صورت اقدام قانونی شما ، به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد و پس از معاینات فنی و آزمایشات استخوان سن واقعی شما تعیین و به دادگاه اعلام می گردد . دادگاه نیز بر اساس نظریه پزشکی قانونی مبادرت به صدور رای خواهد کرد .