آیا تعداد پیامهای توهین در شدت مجازات تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۲ #35303680

با سلام . بنده دانشجو هستم . مدتی به پیج بنده پیام ناشناس می فرستادند که فلان شخص در دانشگاه از شما بدگویی میکند . بعد از مدتی تصمیم گرفتم به آن شخص در اینستاگرام پیام بدم . متاسفانه عصبانی شدم و به این شخص توهین کردم.ایشان شکایت کردند. سوالم از وکلای گرامی این است که آیا تعداد پیامهای توهین در شدت مجازات تاثیر دارد؟ و مقدار معمول جریمه طبق قانون جدید چقدر است؟ بنده دانشجو هستم و شرایط مالی خوبی ندارم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بر طبق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی ، توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک ، چنانچه موجب حد قذف نباشد به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه و یا جزای نقدی درجه ۶ محکوم خواهد شد.
خیر تعداد توهین و فحاشی ملاک نیست و حتی با یک توهین یا فحاشی نیز قانون روال کار خود را طی خواهد نمود

خیر تعداد پیامک ها تاثیری در شدت مجازات نخواهد داشت

خیر تعداد موثر نیست و مجازات یکی خواهد بود

توهین به شخص ناشناس!
اساسا توهین نیست

توهین در هر صورت اگر اثبات شود جرم هست و قابل مجازات...ممکن هست تعداد پیام های توهین آمیز در شدت مجازات تاثیرگذار باشد ک بنابر تشخیص مرجع رسیدگی کننده دارد توهین اگر اثبات شود و مشمول قذف نباشد مجازات آن جریمه نقدی خواهد بود ک حسب مورد تعیین میشود

توهین جرم است و اینکه چند بار لفظ توهین امیز استفاده شده ممکن است در میزان مجازاتی که قاضی درنظر گرفته تاثیر گذار باشد

سلام
خیر تعداد پیامک ها در شدت مجازات تاثیر ندارد.