مگر طبق قانون دو سوم حقوقم توسط خودم قابل برداشت نیست؛ چیکار باید کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۲ #35243191

سلام
من بعلت بدهی بابت سفته ۳۰ میلیونی بر علیه ام درخواست تامین دادن و همه ی حسابهام بسته شده حقوقمم توقیف شده مگر طبق قانون دو سوم حقوقم توسط خودم قابل برداشت نیست چیکار باید کنم بتونم دو سوم حقوقو برداشت کنم

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اجرای احکام مراجعه و مستندا حسابی که حقوق در آن واریز میگردد را اعلام نمایید تا در حدود قانونی از مبلغ واریزی کسر گردد

باید شما دادخواست اعسار بدهید و در صورت تایید ان یک سوم یا یک چهارم از حقوق شما برداشت می شود

با سلام
شما می توانید با ارائه دادخواست اعسار و در نتیجه معسر شناخته شدن تقاضای رفع توقیفی حساب نمایید

طبق قانون یک چهارم حقوق شما به شرط اینکه متاهل باشید قابل توقیف هست. البته مابقی حساب های شما همچنان توقیف می ماند. می توانید به اجرای احکام مراجعه و تقاضای خود را مطرح تا رسیدگی شود.

باید دادخواست اعسار بدین و با توجه به حقوق و درآمد شما قاضی پس از تایید اعسار اقساط و پیش قسط رو مشخص میکنه و حکم صادر میکنه، معمولا حتی کمتر از یک سوم حقوق هم میتونه حکم صادر کنه و حساب شما باز میشه.