آیا میتونم درخواستی بنویسم از طریق دادگاه پرینت مکالمات نامزدم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۲ #35135689

با سلام خدمت همکاران عزیز من حدود یک ساله نامزد شدم. دکترای حقوق بین الملل هستن ولی الان متاسفانه هرروز دارم برام بهانه جویی میکنه نه تماسی نه رفت امدی نه خبری جواب تلفن‌های منو اصلا نمیده همش میگه ماموریت هستم..
یک ساله آبروی منو برده اسم روم گذاشته..ولی متاسفانه هیچ آدرسی نشونی از این آقا ندارم و فقط تنها کاری که میتونم انجام بدم آیا میتونم درخواستی بنویسم از طریق دادگاه پرینت مکالمات نامزدم رو بگیرم بتونم از اون طریق با خانوادش دسترسی پیدا کنم من از بلا تکلیفی رها بشم آیا امکانش هست دادگاه همچین اختیاری رو در اختیار من قرار میده هم فیلم ازش دارم هم پیامک هم صدای ضبط شده که حتی خواستگارم داشتم مجبورم کرد که اونا رو جواب کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از نظر اینکه هنوز نامزد هستید خیر این امکان وجود ندارد و بهتر است با شخصی که از سبقه زندگی آن و از ابتدایی ترین موارد شخصی ایشان اطلاعی ندارید با تامل و برسی بیشتری اقدام نمایید !

با سلام
در صورتی دادگاه حکم به پرینت مکالمات خواهد داد که شما حداقل مدارکی در مورد رابطه نامشروع بر علیه همسر خود ارایه نمایید و برای دادگاه تقریبا اثبات گردد .
اگر مدارکی مبنی بر اینکه همسرتان برای شما اتهامی وارد نموده و روی شما اسم گذاشته میتوانید بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید

سلام
خیر دادگاه دستوری نخواهد داد در ضمن نامزد هستید علقه زوجیت برقرار نیست فلذا نمیتوانید شکایتی مطرح کنید