تجاوز به حریم خصوصی چگونه پیگیری میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۱ #35078820

سلام.من در حدود ۲ ماه پیش یکی از همسایه ها به درب منزل من آمده و بعد از چند دقیقه به ضرب و شتم درب منزل صورت گرفت و همسر من رو از ناحیه سینه ضربه وارد کرد و بعد از آن من هم همسایه رو مورد ضرب و شتم قراردادم و همسایه ها مارو از هم جدا کردند تماس گرفتم با ۱۱۰ و گزارش تهیه شد و همچنین از پزشکی قانونی نیز نامه گرفتم برای خانمم و آنجا نیز ذکر کرده تشدید ضربه.حالا باید چکار کنم در ضمن جلسه اول شورا هم رفته ام و آنجا اعلام میکند که رضایت دهم.و بنده نمیخواهم چنین کاری را بکنم چون به بنده در حضور تعدادی از همسایه ها به باج گیری و فحش و همچنین به همسر من چه بکنم

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که رضایت ندهید پرونده به دادسرا منتقل خواهد شد که با ادله ای که بیان نمودید می توانید ضرب و جرح و توهین را اثبات نمایید.

با سلام
الزامی به رضایت شما نیست و شما میتوانید شکایت رو پیگیری کنید پرونده به دادسرا اعاده شود به اتهام ضرب و جرح عمدی و توهین و تهدید و ...

رضایت ندهید تا پرونده به دادسرا ارجاع شود شورا برای صلح وسازش می باشد اگر قصذ صلح ندارید بگذارید بازپرس دادسرا رسیدگی را انجام دهد

سلام. رضایت ندهید تا پرونده دوباره به دادسرا اعاده گردد.وبا توجه به نظریه پرشکی قانونی و شهودتون میتونید حکم ضرب و جرح رو که منجر به در یافت دیه میشه و همچنین مجازات جرم توهین رو علیه ایشان بگیرید