در صورتی که در طلاق توافقی حاضر به بذل مهریه ام نباشم قاضی رای به طلاق می دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۶ #35026478

آیا اگر در روز دادگاه بدوی اعسار مهریه که شوهرم در دادگاه حاضر میشوند، لایحه به قاضی بدهم مبنی بر اینکه حاضر به بذل مهریه در مقابل توافق به طلاق هستم،قاضی میتواند حکم طلاق توافقی را بدهد؟شوهرم حاضر به طلاق توافقی هست،اما نگران این هست که من مهر را نبخشم.میخواهم اینگونه حسن نیت ام را ثابت کنم؟از طرفی شنیدم که اگر لایحه بخشش مهریه را بدهی و آقا برای طلاق حاضر نشود،میتوانی غیابی طلاق خلع بگیری؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
اگر همسرتون با طلاق توافقی موافق هست منوط به بخشیدن مهریه و درهمان جلسه اعسار شما مهریه خودرا بذل کنید و درمورد سایر موارد هم توافقات خودرا بیان کنید گواهی عدم امکان سازش صادر میشود که با حضور زوجین میتواند اجرای طلاق را دردفتر طلاق انجام داد ولی درصورت عدم پذیرش همسرتون برای طلاق توافقی زوجه باید اداله محکمه پسندی دال بر طلاق داشته باشد مانند شرایط ۱۲ گانه سند ازدواج که با ادله محمکمه پسند به دادگاه ثابت شود و دادخواست طلاق از طرف زوجه داده شود . ماده ۱۱۴۶ قانون مدنی مقرر می‌داردطلاق خلع آن است که زن به واسطه کراهتی که از شوهر خود دارد، در مقابل مالی که به شوهر می‌دهد، طلاق بگیرد؛که یکی از انواع طلاق‌های توافقی است .