آیا من منتظر احضاریه بمانم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۹ #34798810

سلام
در سال ۹۷ گوشی دست دوم خودم رو فروختم و در سال ۹۸ شخصی با اون گوشی حساب یک نفر رو به مبلغ ۵۰ میلیون خالی میکنه. بعد صاحب حساب شکایت میکنه و پلیس فتا کرمان رد گیری میکنه و میبینه در سال ۹۷ سیم کارت من داخل اون گوشی بوده. خلاصه حساب بانکی منو میبندن. بعد من به پلیس فتا زنگ زدم و بهشون گفتم گوشی فروختم. حالا سه ماه از این موضوع گذشته و امروز به پلیس فتا زنگ زدم و گفتن که ما متهم های اصلی گرفتیم و بردیم پیش قاضی و عملیات برداشت هم از سیم کارت تو نبوده و فقط مشکل تو به خاطر اون گوشی هست.
گفتم چی کار کنم؟
گفتن یه سر بیا کرمان بعد برو قاضی ازت سوال داره و اگه نیای پروندتو باطل نمیشه.
ولی واسه من احضاریه نیومده.
حالا من منتظر احضاریه بمونم یا به حرف پلیس فتا گوش کنم و برم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلح است حضوریبه شعبه مربوطه مراجعه کنید

با سلام بهتر است شخصا به دادسرای یاد شده مراجعه و از آخرین تصمیم قضایی در مورد خود مطلع شوید.

سلام.قانونا بایستی برای شما ابلاغیه ارسال شود اما اگر تمایل دارید مشکلتان زودتر حل شود خودتان به پلیس فتا بروید و مدت زمان کمتری را صرف خواهید نمود