آیا با کپی رنگی میشه استکتاب و کارشناسی کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۶۴۸ #34720235

سلا م خسته نباشید
آقای امضای منو پای یه صورت جلسه ی( فروشدستگاه الات ) جعل کرده وبه بازپرس پرونده هم اصل رو نشون داده وباز پرس درذیر کپی صورت جلسه پاراف کرده که اصل این صورت جلسه رویت شد حال وقتی به عنوان جعل واستفاده از سند مجعول شکایت کردم جاعل میگه کپی رنگی بوده به باز پرس دادم و بازپرس هم میگه آره کپی رنگی بوده من متوجه نشدم و ما کپی رنگی رو میبریم کارشناسی خط و استکتاب.
حال سوال اینه آیا با کپی رنگی میشه استکتاب و کارشناسی کرد؟
این آقا با جعل امضا و ارائه کپی رنگی قاضی رای به بی حقی من داده است و شکایت جعل و استفاده از سند مجعول من نیر به جایی نرسید و با شکست مواجه شد حال من چکار کنم؟
شمارو خدا یه راهی جلوم بزارید.
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام کپی رنگی قابل استناد نیست و باید اصل سند را ب کارشناس ارائه داد

با سلام.
کپی رنگی قابل استکتاب و کارشناسی نیست و نظریه کارشناس در این خصوص معتبر نمیباشد.

با اقرار ایشان شما میتوانید تقاضای اعاده دادرسی بدهید .
کپی رنگی قابل استکتاب و کارشناسی نیست و نظریه کارشناس در این خصوص معتبر نمیباشد .

سلام.بسیار کلی مطالب را عنوان نمودید و خواسته شما مبهم است.اگر به استناد سند مجعول رای صادر شده تقاضای اعاده دادرسی اژ دیوان عالی کشور بدهید و چنانچه قاضی تخلفی انجام داده از ایشان در دادسرای عالی انتظامی قضات شکایت کنید.

سلام
استکتاب باید از اسناد صحیح الصدور انجام شود و چنانچه فتوکپی مزبور مورد توافق طرفین باشد می تواند مبنای استکتاب قرار گیرد.