آیا رای دادگاه تجدیدنظر که قطعی هم باشد باز قابل اعتراض میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۲۷ #34359934

باسلام.من یه پرونده دارم که طرفم محکوم به دو سال حبس تعزیری شده و به رای اعتراض کرده و به دلیل عدم محکومیت کیفری قبلی و اینکه جانباز هستش رای رو بصورت یکسال تعلیق و یکسال زندان تعزیری تبدیل کردن و این رای رو بصورت قطعی ابلاغ شده بما. حال بعد از ابلاغ حکم و ارجاع به اجرای احکام باز این شخص درخاست تعلیق این یکسال زندان تعزیری رو داده و دادستان نیز پذیرفته که پرونده باز به دادگاه تجدید نظر برود.حال سوال این است که برای یک جرم چند بار میتوان درخواست تعلیق نمود و اینکه رای قطعی و ان هم از دادگاه تجدید نظر ایا باز قابل اعتراض میباشد؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بدون جلب رضایت یا جبران خسارات شما اساس صدور حکم تعلیقی وجاهت قانونی ندارد در خصوص دخالت داستان هم موضوع را بررسی کنید که حق تان ضایع نشود و خلاف قانون اقداماتی انجام نگیرد

محکوم علیه پس از تحمل یک سوم از مجازات میتواند از طریق دادستان یا قاضی اجرای احکام کیفری تقاضای تعلیق نماید برابر قانون بدون تحمل یک سوم از مجازات نمی تواند تقاضای تعلیق نماید