حکم کلاهبرداری با دسته چک سرقتی چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۶۵۹ #34268

با سلام.
دست چک اینجانب از بنده سرقت شد. تماما
بعد از حادثه بنده در اسرع وقت به بانک مراجعه کرده و طبق ماده 14 قانون چک و اعلام سرقت نمودم و همچنین متعاقب آن به دادگاه رفته و طرح درخواست مسدودی به علت سرقت دسته چک را نمودم، ونتیجه را نیز به بانک دادم.
اکنون مشخص شده تمام چک های اینجانب توسط شخصی به صورت میلیاردی خرج شده و شاکیانی یکی پس از دیگری پیدا می شوند که آرامش را از بنده گرفته اند.

سوال من این است که آیا با توجه به اینکه نه متن چک به خط بنده است و نه امضای آن، همچنین نامه ی دادگاه در مورد سرقت دست چک و مسدودی و ابطال چک ها را هم دارم. در این صورت:
1- آیا کسانی که چک های بنده را در اختیار دارند حق شکایت و یا مزاحمت برای بنده را دارند؟
2- آیا از نظر حقوقی مشکلی گرابان گیر بنده خواهد بود؟
3- در صورتی که آنها حق شکایت داشته باشند آیا بنده نیاز است که وثیقه بگذارم؟

با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1.خیر با توجه به اینکه سرقتی بودن چک ها را گزارش داده اید لذا مسئولیتی نخواهید داشت.

2.خیر.

3.حق شکایت از شما نخواهند داشت.

موید باشید