آیا قاضی میتواند مجازات حمل سلاح را از حبس به جزای نقدی تبدیل کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۹۷ #34234

با سلام اگر شخصی به جای چک و.... به شخص وام دهنده سلاح کمری بدهد و بعد شخص وام گیرنده دستگیر شود و ادعا کند به شخصی که از او وام گرفته اسلحه فروخته و شخص وام دهنده هم دلیل گرفتن اسلحه را ضامن وام مطرح کند (ضمنا شخص وام دهنده هیچکونه سابقه کیفری ندارد)قاضی چه حکمی برای وام دهنده صادر میکند ایا به دلیل نداشتم سابقه به او تخفیفی میدهد یا باید 2 تا 5 سال زندان برود

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاضی در تخفیف و یا تعلیق در مجازات مجرم مخیر است و میتواند آن را بپذیرد و یا قبول نکند. لذا بهتر است تقاضای تخفیف در مجازات از طرف شما تنظیم شود.

موید باشید