ادرس مشخصی از خوانده ندارم برای به دست آوردن آدرس شخص راه قانونی وجود دارد ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۱۵ #34168311

بنده از مالک دامینی که با دامین سایت بنده مشابهت دارد و این دامین را به قصد خرید و فروش در اختیار گرفته شکایت کرده ام . ظاهرا آدرس ایشان در فضای مجازی غیر واقعی و بنوعی جعلی است و دادگاه ان را از من نپذیرفت . من برای ادامه روند دادرسی و یا تهیه آدرس صحیح چه باید بکنم؟ ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
درخواست کارشناس بکنید تا ایشان نسبت به تایید و کارشناسی حرف و ادعای شما اقدام نماید

بایستی از طریق کد ملی استعلام نمایید یا مجهول المکان اعلام کنید

بهترین راه مراجعه به پلیس فتا است