اگر دختر قصد گرفتن گواهی سلامت بکارت داشته باشد چه اقدامی باید انجام دهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۰۹۶ #33926

سلام خسته نباشید
4سالی است که پسری را میخواهم اما متاسفانه خانواده پسر با تهمت و دروغ این مدت با ازدواج ما مخالفت کردن
ایشان ادعا میکنن من دختر سالمی نیستم و بارها داری رابطه ها و دوستی ها بودم و آبروی من و پیش همه بردن دیگه بعد 4سال خسته شدم میخوام از راه قانونی جلوی اینها وایسم آیا راه حلی هست من باید چیکار کنم که سلامت خودمو و اخلاقی و جسمی به اینها ثابت کنم

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به آزمایشگاه مراجعه نموده و برای سلامت بکارت گواهی تهیه نمائید و باکره بودن خود را به ایشان اثبات نمائید.

موید باشید