چگونگی درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۳ #33921141

همسرم برای بار پانزدهم من رو از خونه بیرون کرده و اینار با پسر شش ماهه،چطوری میتونم برای تشخیص دوقطبی بودنشون توسط پزشکی قانونی درخواست بدم؟ (دکترخودشون در صورت نامه از دادگاه شرح حالشون رو می‌نویسن)

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواستی مبنی بر طلاق بعلت عسر و حرج ارائه نمایید‌.
در جلسه رسیدگی بیماری ایشان را مطرح نمایید ،در صورت نیاز و صلاحدید ایشان به پزشکی قانونی ارجاع داده خواهند شد.

شما بایستی درخواست اثبات عسر و حرج بدلیل بیماری دو قطبی همسرتان را بدهید و ارجاع به پزشکی قانونی را بخواهید .

شما باید در ابتدا به اظهارنامه تحت عنوان برگشت به منزل دهید و سپس طرح دعوای طلاق به علت بیماری ایشان که باعث عسر و حرج شما شده است ارائه دهید که خود دادگاه شما را به پزشکی قانونی ارجاع خواهد داد.