باید این شرکت ها چه مجوز و خصوصیاتی داشته باشند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #33861137

سلام و خسته نباشید یه شرکت سرمایه گذاری باید چه مجوز هایی رو اخذ بکنه تا فعالیت رسمی و معتبری داشته باشه، شرکتی مثل ایران____ که سرمایه گذاری در حوزه خرید اقساطی کالا هست و مدعی هست که پول برای سرمایه گذاری مستقیم به جیب فروشگاه فروش کالا میره و تو جیب ایران ___ نمیره ایا این امکان هست که معتبر باشه (ثبت شرکت شده و دارای نماد اعتماد و کسب و کار اینترنتی هست)
میخواستم ببینم باید این شرکت ها چه مجوز و خصوصیاتی داشته باشند.خیلی ممنون

مشاوره حقوقی شرکت ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سازمان سرمایه ‌گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران موضوع ماده (۵) قانون تشکیل وزارت امور اقتصادی و دارائی مصوب ۲۴/ ۴/ ۱۳۵۳ تنها نهاد رسمی تشویق سرمایه‌ گذاری‌های خارجی در کشور و رسیدگی به کلیه امور مربوط به سرمایه ‌گذاری‌های خارجی می‌باشد ‌و درخواست‌های سرمایه‌ گذاران خارجی در خصوص امور مربوطه از جمله پذیرش ، ورود، به‌ کارگیری و خروج سرمایه می ‌باید به آن سازمان تسلیم ‌گردد.