یک هشتم بین دو همسر تقسیم می‌شود و هر کدام یک چهارم سهم می‌برند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱,۷۸۳ #33805242

چنانچه مرد دارای دو یا چند همسر باشد، سهم الارث زن یعنی یک هشتم بین همسران به طور مساوی تقسیم خواهد شد. البته در صورتی که همسران در عقد دائمی باشند و در هنگام فوت مرد نیز رابطه زوجیت و عقد دائم برقرار بوده باشد. سلام مفهوم این جمله چیست یعنی یک هشتم بین دو همسر تقسیم می‌شود و هر کدام یک چهارم سهم می‌برند؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یک هشتم با وجود فرزند بین دو همسر به نسبت مساوی تقسیم می گرد

در صورت وجود فرزند یک هشتم و بدون فرزند یک چهارم بین هر دو به صورت تساوی تقسیم خواهد شد

با درود فرزند نباشد یک چهارم بین دوهمسران تقسیم می‌گردد

باسلام
یک چهارم بین دوهمسر تقسیم میشه بطور مساوی و به هرکدام یک شانزدهم

سلام
منظور این است که از ترکه متوفی در مجموع یک هشتم آن به زوج یا زوجه های ایشان میرسد و به این معنی نیست که اگر مثلا متوفی چهار همسر باشد ۴ فقره یک هشتم به همسران برسد بلکه منظور این است که یک فقره یک هشتم بین همه همسران تقسیم خواهد شد

با سلام
اگر مردی دو زن داشته باشد و در عین حال فرزند هم داشته باشد ، سهم الارث زن یک هشتم خواهد بود که این یک هشتم میان دو زن به طور مساوی میان آنها تقسیم می شود . اما اگر مرد فرزندی نداشته باشد ، سهم الارث همسر وی یک چهارم است . حال اگر این مرد دو زن داشته باشد ، این یک چهارم میان آن دو زن به طور مساوی تقسیم خواهد شد . بنابراین ، سهم الارث مرد دو زنه به طور مساوی میان دو زن او تقسیم خواهد شد .

با سلام
سهم الارث زوجه در صورت نبود اولاد برای زوج یک چهارم است و در صورت بودن اولاد یک هشتم
این مقدار ثابت است و در صورت تعدد زوجه تغییر نمیکند
پس در صورتی که دو نفر یا بیشتر باشند یک چهارم یا یک هشتم را به صورت مساوی بین خود تقسیم می کنند