بازگشت زن به خانه پس از ضرب و جرح و دریافت دیه و ترک مجدد خانه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۲ #33695210

زوجه دو مورد کبودی داشته که دیه گرفته، ( 0.003 دیه) و بعد از این دیه به منزل بازگشته و تمکین نموده است، بعد از 15 روز مجددا و اینبار در کمال آرامش منزل رو ترک کرد.

الزام به تمکین زدم و اقرار کرد که 15 روز به منزل بازگشته اما گفت خوف جانی دارم.

با توجه به بازگشتش به منزل و ترک مجدد منزل آیا خوف ضررجانی محقق می شه یا اینکه دیگه با برگشتش به این موضوع نمی تونه استناد کنه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام کبودی قبلی ناشی از کتک زدن زوجه بوده . اگر شما به این دلیل محکوم شده و دیه را پرداخته اید ، می توان گفت که خوف وجود دارد اما شدت آن به حدی نسیت که مانع تمکین شود . مگر این که همین خوف ناچیز مداوم ومستمر باشد ، به نحوی که تحول زندگی هم مشقت بار شود . معمولا رویه این است که کبودی ساده در نظر بعضی دادگاه ها ، خوف جانی محسوب نمی شود .
برگشتن زوجه به منزل می تواند این گونه تفسیر شود که وی به این اعتماد که زوج متنبه شده به خانه باز گشته .