علت عدم محکومیت شخص با افترا و تهمت لواط به شلاق

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۷ #33581169

بنده از کسی شکایت کرده بودم برای افترا و محکوم شد به مبلغ جریمه شش میلیون و صد هزار تومان که اعتراض زدم همون رای تایید شد. ایشون وقتی تهمت لواط و حرف‌های خیلی زشت و ناروا زده به بنده، چرا طبق قانون بهش شلاق ندادن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تعیین نوع جرم ارتکابی و کمیت مجازات مرتبط با آن با بررسی ادله و مستندات به نظر قاضی رسیدگی کننده است.

سلام
خودتان می فرمایید شکایت افترا مطرح کرده اید در حالیکه عنوان اتهامی ایشان را قذف (نسبت دادن لواط و ..) می دانید. حکم صادره براساس افترا درست است و هرچند تشخیص بعدی عنوان اتهامی و صدور حکم با دادگاه است . نهایتا بتوانید تجدیدنظرخواهی کنید که کرده اید

با سلام
تعیین نوع جرم و میزان مجازات به نظر قاضی بستگی دارد و در حدود شکایت و دلایل و مدارکی که شما ارائه می دهید رسیدگی خواهد کرد.

سلام، در نهایت قاضی بر اساس محتوا و شرایط پرونده و قانون تصمیم گیری و رای صادر میکند.

با درود ، تعیین مصداق الفاظ رکیک و توهین آمیز در قانون جرم انگاری شده، که برخی کلمات توهین به اشخاص عادی تلقی میشود و برخی قذف ، و مجازات هرکدام متفاوت است یعنی طبق قانون جدید مجازات توهین فقط جزای نقدی در حق صندوق دولت است و مجازات قذف شلاق حدی هست. این تشخیص هم بعهده قاضی پرونده با بررسی نوع الفاظ بکار رفته ،است

سلام دوست گرامی افترا و تهمت به ادعا نیست و باید دلیل و مدرک محکمه پسند باشد بنابراین در این موضوع شکایت شما قاضی به تشخیص رای داده است شما اگر خواهان مجازات در خور و شدت داری هستید باید پرس و جو شوید چه مدارک و شواهدی لازم است شاید شما در اختیار داشتید اما بیخبر بودید از ارائه آنها

تعیین مجازات با قاضی و بر اساس مدارک و شکایت شماست