فرار از صحنه تصادف چه حکم قضایی خواهد داشت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۲ #33452791

با سلام،بنده به همراه یکی از آشنایان با دوچرخه تصادف کردیم دوست بنده که راننده بود از بنده درخواست کرد که منتظر پلیس و آمبولانس باشم و صحنه تصادف را ترک کرد ( فرار کرد ) البته دوچرخه سوار جراحت جدی نداشت.حکمی که صادر می شو چیست ( ضمنا مدارک رانندگی کامل هستند اما فرار دوست بنده به علت ترس و بیماری اعتیاد بود))

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات حبس و محکومیت به پرداخت دیه خواهد بود

سلام دوست عزیز در صورت مقصر بودن راننده ودرصورت شکایت شما وبا توجه به کروکی پلیس راهور ضمن پرداخت دیه از حساب خود از ۲ تا ۶ ماه حبس داره که دردصودت نداشتن سابقه کیفری وباتوجه به قانون کاهش جرایم تعزیری به جریمه تبدیل می شود

ماده ۷۱۴ قانون مجازات اسلامی
هر گاه بی ‌احتیاطی یا بی ‌مبالاتی یا عدم رعایت نظامات دولتی یا عدم مهارت راننده (اعم از وسائط نقلیه زمینی یا آبی یا هوایی) یا متصدی وسیله موتوری منتهی به قتل غیرعمدی شود مرتکب به شش ماه تا سه سال حبس و نیز به پرداخت دیه در صورت مطالبه از ناحیه اولیای دم محکوم می‌شود
ماده ۷۱۹
هر گاه مصدوم احتیاج به کمک فوری داشته و راننده با وجود امکان رساندن مصدوم به مراکز درمانی و یا استمداد از مامورین انتظامی از این کار خودداری کند و یا به منظور فرار از تعقیب، محل حادثه را ترک و مصدوم را رها کند حسب مورد به بیش از دو سوم حداکثر مجازات مذکور در مواد (۷۱۴) و (۷۱۵) و (۷۱۶) محکوم خواهد شد. دادگاه نمی‌تواند در مورد این ماده اعمال‌کیفیت مخففه نماید.

با سلام
دقت داشته باشید در صورتی که راننده مقصر باشد و با شکایت طرف مقابل فرار از صحنه تصادف جرم محسوب میشود و مشمول ۲تا۶ماه حبس می باشد

باسلام واحترام ...فراراز صحنه تصادف درصورتی که راننده مقصر باشد ودرحالی که میتوانسته کمک کند ولی نکرده باشد بین ۲ تا۶ ماه حبس وپرداخت دیه درصورت شکایت مصدوم دارد