شکایت مطالبه خسارت مستند به شکایت احدی از شکات از قاضی پرونده

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰ #33399060

سلام وقت بخیر، در یک پرونده ۵ شاکی بودیم که قاضی به دلیل سفارش یک شخص، متهم رو بدون سند آزاد کرد و گفت من صلاح دیدم این کار رو بکنم. حالا هم کسی به متهم دسترسی نداره. یکی از ما ۵ نفر شکایت انتظامی از قاضی پرونده کرد و تونسته در دادگاه انتظامی محکوم قطعیش کنه. حالا همون طرف می‌خواد بابت خسارتش شکایت ضرر و زیان کنه به استناد پرونده انتظامی.
۱. می‌خوام بدونم چون پرونده ۵ نفرمون یکی بوده و شماره پرونده کیفری هم یکی هست، باقی ۴ نفر می‌تونن به استناد رای اون یک نفر در دادگاه انتظامی شکایت خسارت به خاطر سند نگرفتن بکنن یا فقط همون یک نفر امکان دریافت خسارت داره؟
۲. اگر می‌تونیم شکایت کنیم، خوانده رو دولت باید قرار بدیم یا قاضی یا صندوق دادگاه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام امکان استفاده از رای دادگاه انتظامی برای دریافت خسارت برای شما امکان پذیر است.

هر پنج نفر میتوانید به طرفیت مقام قضایی طرح دعوی نموده و خسارات خود را مطالبه کنید.

با سلام
امکان مطالبه خسارت توسط هر پنج نفر وجود دارد. دعوای مزبور بایستی به طرفیت مقام قضایی متخلف طرح شود.

سلام همگی می توانید اقدام کنید و طرف شما قاضی یا بازپرس خواهد بود در هر صورت ضرر وزیان یا مستقیما توسط شخص یا از صندوق دولت پرداخت خواهد شد