هزینه دادرسی مهریه و نفقه از زوج قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۰۲۳ #33339

باسلام..خانم من 114سکه اجرا گذاشته که قسطی شده به پنج سکه سه ماه یک سکه و درخواست نفقه کرده ..میخاستم ببینم1هزینه دادرسی 114سکه چقدر حدودا میشود
2خانمم واسه مهریه ونفقه وکیل گرفته..حق الوکاله مهریه خانم ونفقه آیا هر دوتاش با زوج است ومن باید بدهم باتوجه به اینکه شکایت کیفری نفقه خانمم رد شده است..ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه دادرسی 3 درصد خواسته خواهد بود لذا حدودا 3 میلیون تومان میباشد.

زوج ملزم به پرداخت حق الوکاله وکیل نیز خواهد بود (طبق تعرفه ی مقرر ) و در صورت محکومیت زوج.لذا در صورتیکه شکایت ایشان اثبات نشده باشد حق الوکاله قایل مطالبه نیست.

موید باشید