آیا ممکن است همسایه شاهدی خریده باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۹ #33275461

باسلام و خداقوت به همه وکلای عزیز. یه دعوای لفظی بین دو خانم در کوچه منجر به شکایت شد و دو پرونده به جریان افتاد. در پرونده اول ما با وجود گواهی پزشک قانونی، شاهد، اقرار متهم و استشهاد ضابطین دادگستری به دادگاه رفت و حکم علیه همسایه صادر شد. پرونده همسایه بدون شاهد بود و فقط گواهی پزشک قانونی داشت لذا قبلا حکم به ترک تعقیب صادر شد. الان که دادگاه در پرونده اول به ضرر همسایه حکم صادر نموده، همسایه دوباره پرونده را به جریان انداخته و ابلاغیه تفهیم اتهام آمده است.
-آیا در صورت خرید شاهد توسط همسایه و گواهی پزشک قانونی، با وجود انکار ما باز پرونده به دادگاه می رود؟ ممنون میشم از وکلای ارجمند که راهنمایی نمایند. سپاس.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
میتوانید در صورتی که طرف مقابل شهوددروغین ارائه نموده باشد شما به قاضی اطلاع دهید

با سلام
طبق وصف اظهاری شما پرونده با قرار جلب به دادرسی و برای رسیدگی مفتوح شده است. در مراجعه به دادسرا یا دادگاه به همراه داشتن ضامن، کفیل و یا وثیقه( سند، فیش حقوقی ، پروانه کسب ) را فراموش نکیند چرا که ممکن است با صدور قرار منتهی به بازداشت موقت فرد تا رسیدگی کامل و صدور رای گردد.
موفق و پیروز باشید

سلام
گواهی پزشکی قانونی صرفا دلالت بر ورود صدمه دارد
اما اینکه چه کسی صدمه وارد کرده باشد مستلزم وجود دلایل دیگری از جمله شاهد است
و بنابراین چنانچه شخص یا اشخاصی خود با چشم خود دیده باشند که شما ضرب و جرح وارد کرده‌اید قابل تعقیب خواهید بود در این صورت چنانچه معتقد هستید که شهود شهادت غیر واقعی می‌دهند باید با سوال و جواب و تحقیق زیادی از آنها توسط قاضی صحت موضوع مشخص شود یا شما شهود معارضی بیاورید که در زمان وقوع حادثه شهود آنجا نبوده اند