با توجه به اینکه برداشت کننده وجه از کارت ناشناس است، آیا رد مال به بنده منتسب می شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۵ #33076270

با سلام...
بنده کارمند بانک هستم.. کارت عابر بانک یک مشتری جعل شده است.. و از این کارت مبالغی برداشت شده است و کسی که از این کارت برداشت کرده است هرگز شناسایی نشده است.. بانک از بنده به اتهام جعل کارت و برداشت وجه توسط شخص ناشناس شکایت کرد و بنده در تمام مراحل دادرسی انکار کردم.صاحب حساب یعنی همان مشتری هیچ شکایتی نکرده است و بانک به صرف ادعای مشتری وجوه سرقتی را به حساب مشتری واریز کرده است. اینجا بانک از بنده شکایت کرده است.. ۲ سوال بنده این هست: ۱_ با توجه به اینکه برداشت کننده وجه از کارت ناشناس است آیا موضوع "" رد مال"" به بنده منتسب می شود؟یعنی بنده باید پول را پس بدهم؟ در حالی که برداشت کننده وجه شناسایی نشده است. ۲_آیا با توجه به عدم شکایت مشتری بانک سمتی در طرح دعوا علیه کارمند خودش را دارد؟

مشاوره حقوقی جعل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، چنانچه جعل منتسب به شما نباشد و مرتکب جرمی در این خصوص نشده باشید، نه رد مال و نه هیچ جرمی در مورد شما اثبات نخواهد شد.

درود
اگر جعل ثابت شود رد مال با شماست در غیر اینصورت خیر.

درصورتیکه جعل اثبات شود بله می‌بایست رد مال نمایید

اگر جعل اثبات شود بله می‌بایست رد مال نمایید.

اگر جعل اثبات نشود با توجه به سهل انگاری شما مشتری می‌تواند از لحاظ حقوقی علیه شما دادخواست دهد

با اخذ رضایت از مشتری جرمی متوجه شما نخواهد بود و شما از اتهام مبری خواهید شد

شما با اثبات عدم سو نیت و عدم شکایت مشتری از اتهام موصوف تبریه میگردید....

اگر جعل به شما منتسب نباشد و جرمی مرتکب نشده باشید رد مال بر عهده شما نیست