بدلیل عدم تمکین چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۵ #32989317

ببخشی همسرم بدون مشکل و بحثی رفته ۹ ماه دو فرزند هم داریم و قاضی میگه زندگی مشترک میگه نمیرم زندگی نمیکنم و مهریه اجرا گذاشته ۱۰۰ منم ندارم. واسطه ریش سفیدی اصلا میگه نمیام و خونه یه زمین بنامش زدم ولی مال دو فرزندانم هستن.فامیل میدونن ما بلوچ هستیم.ولی الان مشکلی هم نه دوسش دارم نمیداد.بچه ها عذاب میکشن.اطرافیان تحریک میکنن .خواهرانش.نمیدونم چکار کنم.؟لطفا راهنمای کنید.با من اصلا یه کلمه حرف نمیزنه نه تماسی نه رابطی هیچی.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام

از طریق اظهارنامه مبنی بر تمکین زوجه اقدام شود نتیجه ای حاصل نشد با ضمیمه اظهارنامه دادخواست تقدیم شود.

با توجه به عدم تمکین همسر ایشان محق دریافت نفقه نخواهند بود لذا شما می توانید دادخواست ازدواج مجدد را تقدیم دادگاه کنید

بله با مراجعه به مشاور خانواده کمک بگیرید اگر قبول نمیکند بهتره جدا بشین
اینکه تمکین نمی کند فقط نفقه تعلق نمی گیرد وبدلیل ناشزه بودش می تواتید درخواست ازدواج مجدد کنید

بادرود
مهریه بعنوان زوج، بر دوش شماست.
اگر تمکین نمی‌کند الزام به تمکین دهید.
اگر سازش میسر نیست، بفکر طلاق توافقی باشید.

سلام
شما اول باید عدم تمکین بدهید و بعد مجوز ازدواج مجدد بگیرید

شما باید با توافق جداشوید

با عدم تمکین ایشان پرداخت نفقه از عهده شما ساقط میشود و از حق و حقوقی محروم میشوند اما مهریه در صورت مطالبه باید ب ایشان پرداخت گردد در ضمن با ادامه این وضع میتوانید از دادگاه تقاضای مجوز ازدواج مجدد کنید...با آرزوی رفع مشکلات شما🙏