در صورتی که طلاق از طرف زوجه صورت گرفته باشد زوج چگونه میتواند نسبت به ثبت طلاق در شناسنامه اقدام نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۱۵ #32920

با سلام خدمت حضرتعالی ،خسته نباشید.

جناب وکیل من خانمم حدود ۳ سال پیش طلاق غیابی گرفته و سند طلاق هم برایش صادر شده چ در شناسنامه اش هم قید گردیده،حالا بعد از این مدت من می خواهم این طلاق را وارد شناسنامه خودم هم بکنم،رفتم اداره ثبت احوال هر چه در سیستم نگاه کردند گفتند طلاق شما به ما گزارش نشده و جز ازدواجتان چیزی ثبت نشده و من مطمئن هم هستم که خانمم طلاق گرفته است حتی یکی از شاهدین طلاق در محضر برادر خودم بوده،اداره ثبت احوال گفته اند که باید بروی همان محضری که طلاق صادر شده و از آنها نامه بگیری تا ما طلاق را وارد شناسنامه ات کنیم اما من نتوانستم آدرس محضر را پیدا کنم یعنی نه برادرم یادش هست کدام محضر بوده و نه خانمم می دانند آدرس محضر را و شناسنامه و سند طلاق را هم در اسباب کشی گم کرده اند،الان من باید چیکار کنم که بتوانم آن طلاق همسرم را در شناسنامه ام وارد کنم چون می خوام ازدواج مجدد کنم اما خب جز ازدواج طلاق همسرم در شناسنامه ثبت نشده و منهم به بن بست خورده ام خواهشا چنانچه برایتان مقدور است و مزاحمتی بابت وقت گرانبهایتان نیست دقیق راهنماییم کنید که بتوانم طلاقی را که همسرم انجام داده منهم وارد شناسنامه اک کنم.
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید بوسیله حکم دادگاه یا مراجعه به دادگاه صادر کننده حکم و گرفتن حکم یا مراجعه به دفتر خانه یا بوسیله شناسنامه همسر سابقتان که شماره دفتر خانه ثبت شده است نسبت به ثبت طلاق در شناسنامه خود اقدام نمایید.

با احترام