بابت اتهام وارده میتوانم اعاده حیثیت نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۷ #32749035

سلام
حدود ۱ سال پیش از بنده شکایت شد زنای به عنف. ولی ثابت نشد و بنده را به علم قاضی و بدون هیچ مدرکی ( البته از ۲ نفر شکایت کرده بود) ولی از من هیچ مدرکی نبود. البته از اون یک نفر هم فقط پیامک بود که قاضی فقط روی علم خودش ۱۰۰ ضربه شلاق و ۲ سال تبعید داد به هر دو. الان ۱۰ ماه از تبعیدم میگذره و دختره دادخواست ارش البکاره داده. میخواستم بدونم که چیزی دستگیرش میشه؟
بنده میتونم شکایت کنم ازش؟ چون نتونست ثابت کنه و از من هیچ مدرکی روی پرونده نبود.

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما محکوم شده ای ومجازات زنای غیرمحصنه بدون عنف واجبار صدضربع شلاق حدی می باشد.

سلام
اگر شما محکوم به مجازات شده باشید نمی توانید شکایت کنید ولی اگر از اتهامات حکم برائت گرفته باشید می توانید اعاده حیثیت کنید.

سلام
چنانچه محکوم نشدی چرا الان در تبعیدی ؟
شما محکوم شده ای و مجازات زنای غیر محصنه بدون عنف و اجبار صد ضربه شلاق حدی میباشد