ترک منزل همسر توسط ناپدری چطور قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۳ #32733740

سلام و عرض ادب .خانوم من یه مدت هست توسط ناپدری بدون اجازه و در صورتی که من منزل نبودم از خانه برده است و تمام طلاجات که فاکتور ها به اسم من است برده است. میتوانم من به روی ناپدری شکایت کنم البته الان شاید همسرم از ترس ناپدری بگوید که خودم گفته بودم ببره از منزل. من الان میتونم به روی ناپدری شکایت کنم و به جایی میرسم یا نه؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرشاهدداشته باشید, میتوانید البته ممکن است همسرتان اقرارکند که ایشان باجازه وی وارد, منزل شده که دران صورت جرمی, نیست

باسلام
خیرامکان طرح شکایت از ناپدری نمی باشدشما میتوانیدبا دادن دادخواست الزام به تمکین از طریق ثبت در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در دادگاه خانواده محل اقامت زوجه اقامه دعوی تمکین کنید.

امکان هر گونه شکایت کیفری و یا حقوقی از ناپدری منتفی است.
می توانید از طریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه ای برای زوجه جهت بازگشت به منزل ارسال کنید.

خیر ولی برای دعوت خانم خود اظهارنامه دعوت به زندگی بفرستین