آیا سو پیشنه برای افراد زیر ۱۸ سال منظور میگردد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۲ #32608357

با سلام سو پیشینه درگیری همون ضرب و جرح برای افراد زیر ۱۸ سال منظور میگردد با توجه به اینکه حبسی نگیرد و فقط دیه بدهد ...من سال ۹۳ نمیدونم تا ۹۲ بود مرتکب جرم شدم با چاقو یه نفر رو زدم رفتم کانون قرار بازداشت برام صادر کرد همون بازپرس صادر کرد زندان عکس گرفتن آگاهی هم فکر کنم انگشت نگاری بعدش رفتم پیش قاضی گردن نگرفتم هم پیش قاضی هم پیش باز پرس بعدش با وثیقه آزاد شدم ۷ روز کانون اصلاح تربیت بود یه دیه دادم تموم شد حدود ۴ میلیون خورده ای برای بار اولم هم بود پام باز شده بود به کلانتر دادسرا الان میخوام بدونم توی گواهی برای استخدام سو پیشینه منو میزنه یا نه اصلا دارم با گذشت این همه سال

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این نوع جرم گرچه در سابقه درج می شود ولی مانع استخدام نیست

با سلام
برای سوء پیشینه داشتن باید حکم قطعی بر محکومیت شما بریده باشند لذا با بیان گفته های شما دوست عزیز
به احتمال بسیار قوی سوء پیشینه ای نخواهید داشت
موفق باشید

سلام،پرداخت دیه وداستان ضرب وجرح متفاوت است،لیکن خلاصه این است که عدم سوپیشینه میدهندولی زیرگواهی موضوع راقیدمی کنند